Återbesök på Karolinska

Min dotter föddes på Karolinska sjukhuset i augusti 2011 och bor i vanliga fall i Skåne, så då jag jobbar i Stockholm är vi långt ifrån varandra och jag längtar hemskt mycket efter henne.

Men den här dagen hade jag ett sådant där lugnt morgonpass, då man mest hjälper till med telegrambilder och lägger ut saker på webben – och skulle komma iväg tidigt och åka hem till Skåne.

Då jag satt på pendeltåget med min fullproppade ryggsäck och axelremsväska plockade jag fram jobbmobilen och upptäckte en TT-flash och ett missat samtal med dolt nummer. Det blev ingen lugn morgon i något redigeringsbås på jobbet, utan ett återbesök på Karolinska – tillsammans med min gamla chef som anmält sig som frivillig att rapportera direkt i morgonsändningarna.

Per var tjusig i kavaj och jag kom lufsande med alla mina väskor, så jag tror balansen i rapporteringen blev ganska bra åtminstone sett till det estetiska.

Andra reportrar hade i uppgift att göra inslag till kvällssändningarna, så väl tillbaka på jobbet ägnade jag mig åt att smygklippa en liten betraktelse till webben – för att ändå ha något slags kontroll över mitt material. Jag tycker det blev ganska roligt.

Nyss kom nyheten om att Estelle, som det sedermera bestämdes att hon skulle heta, ska döpas på min födelsedag. Jag ska försöka tona ner firandet så gått det går, så att hovet inte hamnar i medieskugga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>